RevidiranjePodjetja UHY nudijo stroškovno učinkovite storitve revizije, ki so v skladu z lokalnimi zakoni kot tudi mednarodnimi strokovnimi standardi in, kar je zelo pomembno, upoštevajo vaše želje.


Nikakor ne smemo podcenjevati rezultatov revizorjev, ki uspešno opravijo strogo zakonsko revizijo, in se zavedajo, da je pravi lastnik poslovne organizacije njihova resnična stranka.


Toda letna revizija je več kot le postopek nadzora oz. zakonska obveznost. Nudi tudi svež vpogled v poslovanje - vpogled, ki prepozna priložnosti za izboljšanje mednarodnega poslovanja.


Podjetja UHY so izkušeni revizorji podjetij, ki delujejo v več državah. Pogosto nas angažirajo kot revizorje matičnega podjetja z odgovornostjo vodenja postopka revizije celotne skupine podjetij.


Ravno tako pogosto pa delujemo tudi kot revizorji poslovanja hčerinskih podjetij, ki s pomočjo naših uslug zadostijo zahtevam matičnih podjetij glede poročanja.


Zelo smo veseli, ko lahko sodelujemo pri izvajanju multi-nacionalnih revizij z ekipo članov podjetij UHY, a smo prav tako ponosni, da imamo tudi veliko izkušenj na področju uspešnega sodelovanje z ostalimi revizijskimi podjetji.

CenitveV našem podjetju razpolagamo s certifikatom Slovenskega inštituta za revizijo za ocenjevanje vrednosti podjetij.


V dosedanji praksi smo ocenili vrednosti preko 50 podjetij, med njimi vodilna slovenska podjetja s področja proizvodnje brezalkoholnih pijač, gradbeništva, papirne industrije in predelave hrane.


Davčno svetovanjePodročje mednarodnih davkov postaja vedno bolj kompleksno in obsežno ter vpliva na planiranje in delovanje podjetij.


Podjetje in njegovo delovanje je treba oblikovati tako, da minimalizirate davek na dobiček oz. kapital, tako za podjetja kot tudi za posameznike.


Izkušeni strokovnjaki UHY oz. davčni partnerji stranke uspešno vodijo skozi labirint davčne zakonodaje.


Poslovne storitveNaše stranke se pogosto obračajo na nas po nasvete glede različnih vidikov vodenja poslov. Kot izkušene revizorje nas pogosto tudi prosijo za pomoč pri naslednjih vprašanjih:


  • poslovni načrti in možnosti razvoja,
  • alternativne metode izločanja dobička,
  • računovodske svetovalne storitve.